Marta Domènech, nova presidenta de l'AEHT

Substitueix Francesc Pintado, que ara passarà a ser-ne el gerent

La nova presidenta de l'AEHT. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona ha votat avui en assemblea el canvi de presidència de l'Associació i la seva transformació en Federació.

Relleu al capdavant de l’Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT). El president, Francesc Pintado, deixa el seu càrrec i la seva substituta serà Marta Domènech. Pintado serà a partir d’ara el gerent de l’AEHT, que ha passat de 450 associats a 700 en només tres anys, i que avui s’ha constituït com a federació —23 vots a fravor i 0 en contra en l’assemblea celebrada avuit—.

La nova presidenta, Marta Domènech, és gerent de l'Hotel Hostal Sport, membre de la junta de Priorat Enoturisme, Vicepresidenta de PIMEC Tarragona, membre de la Junta del Racc Catalunya, Patrona de la Fundació La Pedrera i ara també, primera presidenta de l'AEHT.

"Han estat tres anys exercint la presidència i la gerència; i ha arribat un punt en que he necessitat suport i la gestió compartida d'aquest creixement increïble", diu Pintado mentre assegura que "no ha sigut fàcil prendre una decisió com aquesta, però l'AEHT necessitava una reestructuració interna, per jo poder destinar tots els esforços a la gerència i l'operativa diària que cada dia és més complexa; i per cuidar el meu projecte professional com a consultor i gestor hoteler. He pres la decisió pensant en l'entitat i en les seves necessitats de creixement. Per això faig un pas al costat, amb certa nostàlgia, però amb la mateixa implicació i estima, perquè no me'n vaig. Estic segur que la Marta serà una excel·lent presidenta i jo estaré al seu costat en el dia a dia per ajudar-la en tot el que calgui".

Per la seva banda, Marta Domènech, primera dona a ocupar la presidència, ha afirmat que vol sumar esforços perquè “és la millor fórmula per ser representatius d'un territori ric i divers com és el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre”.

Estructura organitzativa de l’AEHT:

Notícies relacionades