La Fundació La Caixa aporta 3.000 euros a la Fundació Villablanca

Els diners van destinats al projecte Verd i Joc al Bosc de Reus

Una imatge de les instal·lacions finançades amb l'aportació de CaixaBank. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El projecte té com a objectiu generar un espai exterior adaptat, accessible i segur per a les persones amb discapacitat intel·lectual amb necessitats de suport extens i generalitzat i/o trastorn de conducta de la residència el Bosc situada a Reus.

La Fundació La Caixa ha fet una aportació de 3.000 euros a la Fundació Villablanca per ajudar aquesta institució en el projecte projecte Verd i Joc al Bosc de Reus. El projecte té com a objectiu generar un espai exterior adaptat, accessible i segur per a les persones amb discapacitat intel·lectual amb necessitats de suport extens i generalitzat i/o trastorn de conducta de la residència el Bosc situada a Reus.

El projecte Verd i Joc al Bosc de Fundació Villablanca, és duu a terme en una zona enjardinada, situada davant de la residència el Bosc. S'ha planificat una intervenció per adequar i generar un espai de dia, on poder fer sortides amb els residents, en un entorn segur, estimular-los, fer mobilitzacions i promoure la seva autonomia. L'adequació d'aquest espai exterior per a les persones residents del Bosc compren una zona delimitada de 375 metres quadrats i la seva divisió en dos espais. En un espai es manté la zona de gespa amb àrea de descans i en l'altre s'ha instal·lat paviment de cautxú amb dos llits elàstics i un gronxador adaptat.

Notícies relacionades