Aquí Energia renova el seu conveni de col·laboració amb el Col·legi d'Administradors de Finques Col·legiats de Tarragona

L'acord permet que les comunitats de propietaris accedeixin a subministrament elèctric de fonts renovables en condicions avantatjoses

La responsable administrativa d'Aquí Energia, Imma Romero, el president del Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona, Fabian Huguet, i el responsable comercial per Tarragona de l'empresa, Jordi Cervera.
Redacció / Tarragona

L'empresa comercialitzadora d'energia Aquí Energia i el Col·legi d'Adminstradors de Finques Col·legiats de Tarragona han renovat el conveni de col·laboració que els vincula i que permet a aquests professionals un accés àgil a les millors opcions a l'hora de contractar subministrament energètic i altres serveis relacionats per als seus clients, com la instal·lació de plaques fotovoltaiques. 

La comercialitzadora d'energia reusenca Aquí Energia i el Col·legi d'Administradors de Finques Col·legiats de Tarragona han renovat un any més el seu acord de col·laboració. En virtut d'aquest acord, Aquí Energia ofereix energia elèctrica procedent de fonts 100% renovables amb els millors preus a les Comunitats de Propietaris gestionades pels Administradors de Finques Col·legiats de Tarragona. La companyia ofereix també a les comunitats la instal·lació i gestió de plaques fotovoltaiques en règim d'autoconsum, abaratint així el cost del seu subministrament elèctric.

La signatura de renovació del conveni ha tingut lloc aquest dimarts i ha comptat amb la presència de la responsable administrativa d'Aquí Energia, Imma Romero; el responsable comercial per Tarragona d'Aquí Energia, Jordi Cervera; i del President del Col·legi d'Administradors de Finques Col·legiats de Tarragona, Fabián Huguet.

Imma Romero ha ressaltat el fet que "els ciutadans són cada cop més sensibles a criteris de sostenibilitat i proximitat, valors que companyies com Aquí Energia tenen com a diferenciadors". En la mateixa línia, Jordi Cervera ha remarcat "l'estalvi econòmic que suposa l'energia verda de proximitat". Per la seva banda, Fabián Huguet ha destacat "la facilitat que Aquí Energia aporta als administradors per tot allò que han de gestionar davant el sector elèctric".

Notícies relacionades