Grupo Castilla llança el servei de ‘salari en temps real’ en aliança amb l’start-up anglesa Wagestream

Una app permetrà als treballadors dels clients de l’empresa de Riudoms disposar del sou “ja treballat” sense haver d’esperar a final de mes

Carles Castilla, CEO de Grupo Castilla, i Hugo Olaizola, CEO de Wagestream España, davant del Tecnoparc de Reus, la seu del Clúster TIC Catalunya Sud.
Redacció / Reus

L'empresa nacional, amb seu a Riudoms, de tecnologia i coneixement en Recursos Humans Grupo Castilla llança un nou servei digital i innovador per a tots els empleats i empleades dels seus clients. Aquest nou mòdul permet l'accés en temps real, al salari ja treballat gràcies a l'aliança amb Wagestream, startup anglesa líder mundial en el seu segment. Aquesta innovadora prestació en forma d'app, permetrà que les persones treballadores gaudeixin del seu sou en qualsevol moment del mes, mitjançant sol·licituds realitzades d'una forma molt senzilla, immediata i autònoma.

Es tracta d'una iniciativa transformadora en l'àmbit de gestió de persones, ja que permet oferir una solució al client final que combina les fortaleses tecnològiques de totes dues companyies (HCM: Human Capital Management i Fintech, respectivament).

Wagestream, fundada en 2018 a Londres per Peter Briffett i Portman Wills amb un propòsit social, és una Fintech que té com a missió proveir de major salut financera a les persones treballadores i permetre'ls planificar, estalviar i accedir als seus guanys en temps real, així com desbloquejar les pressions del cicle de pagament mensual de la nòmina. Entre els seus fundadors i patrons destaquen organitzacions anglosaxones com Fair By Design i Big Society Capital compromeses amb un futur laboral més equitatiu.

El nou servei arriba en un moment molt necessari per a moltes persones i famílies. Precisament, els propis estudis de Wagestream asseguren que el 77% dels usuaris se senten menys estressats, el 43% no han hagut de demanar un préstec i el 38% han evitat entrar en deute. Gràcies a aquest servei, a més, s'incrementa la motivació de la plantilla, millora el sentit de pertinença a l'organització i es redueix l'absentisme laboral.

Hugo Olaizola, CEO de Wagestream España, explica: "Tinc la certesa que aquesta aliança facilitarà l'estabilitat financera de milers de persones, especialment en els temps que corren i incrementarà la salut i benestar de les plantilles. Això afavorirà una opinió més positiva cap a l'empresa per a la qual treballen, després d'utilitzar aquest nou servei o simplement sabent que ho tenen al seu abast".

D'altra banda, Carles Castilla, CEO de Grupo Castilla, afegeix que "ens il·lusiona començar aquest 2021, any clau per a la recuperació del país, pensant i treballant en iniciatives que ajuden als professionals de la gestió de persones, amb noves eines per al benestar financer i emocional dels seus col·laboradors i col·laboradores. Aliances com aquesta reforcen el compromís de totes dues companyies per les accions d'RSC".

El servei de Wagestream estarà pròximament disponible en exclusiva per a tots els clients de Grupo Castilla que disposin de la seva solució de gestió de nòmina i Recursos Humans. Amb aquesta aliança, Grupo Castilla segueix posant el focus en les persones i ofereix nous recursos a les organitzacions espanyoles, per a contribuir en el procés de reactivació social, empresarial i econòmica.

Notícies relacionades