Repsol renova com a empresa Premium de la Cambra de Tarragona

L'empresa farà costat a l'ens cameral en les iniciatives de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització

Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, i Javier Sancho, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Repsol renova el seu compromís, en un grup, el d’empreses Premium de la Cambra, que creix dia a dia.

La Cambra de Comerç de Tarragona i Repsol han renovat el conveni pel qual l’empresa petroliera forma part del grup de les companyies Premium de l’ens cameral. L’acord entre les dues parts preveu que Repsol faci costat a la Cambra en totes aquelles iniciatives en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses.

Amb els convenis Premium, la institució que presideix Laura Roigé està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori. De fet, Repsol compta amb més de 3.000 treballadors que fabriquen ombustibles per a la mobilitat urbana, pel transport terrestre, aeri i marí i per a usos agrícoles, i produint, també, materials plàstics per a usos mèdics, per a l'alimentació, per a la llar i per a sectors com l'automòbil, la construcció, etc.

Notícies relacionades