El Clúster TIC Catalunya Sud incorpora al seu projecte la consultora Leyton

Es tracta d'una empresa en serveis de finançament i fiscalitat de la innovació

La foto de l'acord entre les dues entitats. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Leyton, que entra al projecte com a “Partner Silver”, oferirà els seus serveis a les empreses del Clúster TIC Catalunya Sud en condicions preferents.

El Clúster TIC Catalunya Sud compta amb una altra empresa col·laboradora. Es tracta de la consultora internacional Leyton, una companyia especialitzada en serveis de finançament i fiscalitat de la innovació. L’acord entre les dues parts estableix que Leyton es converteix en “Partner Silver” del clúster, i això suposa que tindrà accés a una auditoria inicial gratuïta per avaluar el seu potencial d'aprofitament d'incentius fiscals i financers a la innovació. L'acord estableix també que Leyton oferirà els seus serveis a les empreses del Clúster TIC Catalunya Sud en condicions preferents. Així mateix, les empreses associades tindran la possibilitat de participar de manera conjunta en esdeveniments i formacions a través de la consultora que, a la vegada, els donarà accés a la seva xarxa de col·laboradors especialitzats.  

Amb presència a tretze països, Leyton Iberia compta actualment amb una plantilla de 200 consultors i té seus a Barcelona, Madrid, Bilbao, València, Vigo i Málaga.  

Notícies relacionades