DS Store Tarragona, del grup Motor23, presenta el nou DS9

D’estètica refinada i equipat amb la tecnologia més puntera, aquest model representa l'excel·lència en un mercat automobilístic en plena mutació

Redacció / Tarragona

El 2 de juliol la DS Store Tarragona va presentar el nou DS9. Nascut amb motoritzacions E-TIBI híbrids endollables, el DS 9 està dissenyat per a complir amb les futures normatives globals i locals per la seva capacitat per a funcionar lliure d'emissions de CO₂.Després dels DS 7 CROSSBACK i DS 3 CROSSBACK, arriba una gran berlina, molt elegant, que ve a completar l'oferta de la jove marca premium francesa. Amb el DS 9, la marca DS afirma la seva savoir faire, el seu estil, el seu refinament i la seva tecnologia, amb una ambició mundial.
 

Amb aquestes impressionants característiques, el DS 9 mostra la combinació perfecta entre la tradició, el savoir faire excepcional i la tecnologia d'avantguarda. El DS 9 és una invitació a redescobrir l'excel·lència francesa en matèria de l'automòbil. Motor 23 el posa a disposició del públic interessat al DS Store Tarragona.

Notícies relacionades