Marina Cambrils dona el tret de sortida a la temporada turística amb bones previsions

La primera marina de la costa catalana dedicada al lloguer d’embarcacions preveu un estiu similar al de 2022

Redacció / Cambrils

Marina Cambrils arrenca la temporada turística amb bones sensacions i preveu un estiu similar al de 2022 amb un alt volum d'activitat concentrat durant els mesos de juliol i agost. A falta de conèixer les reserves de darrera hora, Marina Cambrils confia en les visites del mercat nacional procedent de Catalunya, l'Aragó, el País Basc, Navarra i La Rioja i, també, dels mercats internacionals com l'andorrà, el francès, el britànic, l'holandès i l'alemany; un públic molt recurrent a la Costa Daurada que va esdevenir cabdal durant l'estiu passat.

Per aquesta temporada, la marina compta amb operadors que ofereixen una proposta de serveis nàutics oberta a tothom. A través d'ells, s'apropa al públic una varietat d'activitats que poden practicar-se al mar d'una manera divertida, fàcil i accessible. En aquest sentit, durant aquest estiu els usuaris poden llogar embarcacions sense necessitat de titulació, així com llanxes i velers amb o sense patró, practicar esports nàutics com el parasailing, fer escapades amb motos d'aigua amb sortides guiades a la cova del Llop Marí, i realitzar altres activitats d'esbarjo nàutic.

El gerent de Marina Cambrils, Antoni Subirana, es mostra molt satisfet de l'interès generat durant la temporada anterior i assegura que "el centre té un gran potencial per incrementar l'activitat nàutica i atraure turisme de qualitat" i apunta que "els perfils que visiten i participen de les activitats que ofereix Marina Cambrils són, especialment, grups de famílies o amics que volen viure una proposta experiencial única i conèixer la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre des d'una perspectiva diferent".

Desestacionalització

Concebuda com una marina pionera a Catalunya, Marina Cambrils ofereix una proposta multiservei, tant de lloguer com de titulacions nàutiques, de la mà de diferents operadors que se sumen per oferir els seus serveis a la Costa Daurada. La infraestructura, amb 45 amarratges, té capacitat per acollir diferents tipologies d'embarcacions de fins a 15 metres d'eslora. En aquesta línia, Marina Cambrils s'ha incorporat recentment a la marca Multihull Friendly Marinas, distintiu que l'acredita com a marina preparada per acollir catamarans i trimarans a les seves instal·lacions i fer-ho amb condicions econòmiques especials adaptades a les necessitats d'aquest tipus d'embarcacions.

Així, Marina Cambrils és un centre de serveis nàutics que busca desestacionalitzar el turisme i impulsar la nàutica els 365 dies de l'any. Durant la passada temporada hivernal, caracteritzada per un descens de l'activitat turística, ha comptat amb operadors que han ofert la possibilitat de llogar llanxes i velers amb o sense patró i també realitzar formacions per obtenir titulacions nàutiques oficials. Entre les titulacions més demandades es troben la de Patró/ona de Navegació Bàsica (PNB) i la de Patró/ona d'Embarcació d'Esbarjo (PER). Tot i que a l'estiu és quan la demanda de serveis és més alta, aquests operadors estan actius tot l'any amb l'objectiu d'apropar el mar a tothom qui ho desitgi.

Notícies relacionades