Grupo Castilla impulsa el negoci "Talent Services" integrant la navarresa Oniria

Amb aquesta adquisició la tecnològica del sector dels RRHH amb seu a Riudoms aconsegueix un posicionament 360º únic al mercat nacional

Redacció / Riudoms

Grupo Castilla, líder nacional en serveis de coneixement i solucions tecnològiques de Recursos Humans, amb seu a Riudoms, enforteix la seva àrea de serveis amb la integració d'Oniria. D'aquesta manera, incorpora un equip especialitzat, amb més de 25 anys d'experiència en la selecció de personal, així com en consultoria de persones i formació. La companyia, amb seu a Pamplona i líder del seu segment a Navarra, compta amb una cartera de més de 100  clients i una previsió de tancament de facturació d'1,5 M€ per a aquest any. 

   

Com a resultat d'aquesta operació, Grupo Castilla impulsa el seu creixement a l'àrea de serveis de coneixement, amb la creació d'una nova línia de negoci específica per a la gestió del talent denominada "Talent Services". Aquest nou equip, unit als professionals de tecnologia, permetrà a Grupo Castilla oferir un servei integral en gestió de persones als seus clients, amb un enfocament 360º únic al mercat.  

Josean Ascarza, CEO d'Oniria, remarca que: "és un repte il·lusionant liderar aquesta nova àrea de negoci a Grupo Castilla. Gràcies a la combinació dels equips de totes dues empreses podrem assolir els objectius del grup en Talent Services". Uns objectius que tenen com a meta assolir els 8M€ consolidant la línia de negoci. 

Per la seva banda, Javier Castilla, director d'Administració i Finances de Grupo Castilla, subratlla que "oferim una combinació única entre coneixement i tecnologia en RRHH que acompanya les empreses optimitzant temps i recursos. La integració d'Oniria és una mostra més d'aquesta fórmula d'èxit". I afegeix: "Amb aquesta adquisició tanquem amb èxit la tercera operació de l'any 2023 i completem un pressupost en creixement inorgànic superior a 4M€".   

D'aquesta manera, la companyia continua el seu projecte d'expansió i es posiciona com a catalitzador de la digitalització i la innovació al territori amb el seu compromís amb el Clúster TIC. En el marc de l'actual Pla Estratègic, Grupo Castilla té previstes noves operacions en el sector dels Recursos Humans per al 2024. L'objectiu de la companyia és assolir els 40M€ de facturació global el 2026.   

Notícies relacionades