La Socrates Educa International School és reconeguda com a Apple Distinguished School

És el primer centre educatiu de la demarcació que obté un distintiu que reconeix el compromís amb la innovació i l’excel·lència educativa

Redacció / Salou

La Socrates Educa International School de Salou ha estat reconeguda com a Apple Distinguished School (2023-2026). Aquest prestigiós reconeixement és atorgat a un nombre molt reduït d'escoles a escala internacional, amb menys de 750 institucions educatives amb aquesta distinció. Socrates Educa es mostra, en un comunicat "molt satisfeta de ser la primera escola reconeguda com a Apple Distinguished School a la província de Tarragona".

Aquest certificat reconeix els centres educatius compromesos amb la innovació i l'excel·lència educativa i acadèmica, el foment del pensament crític, la creativitat i la iniciativa i compromís personal i social. La nostra escola compleix tots els criteris, posant els estudiants al centre de totes les experiències educatives, fomentant l'excel·lència en l'ús de la tecnologia educativa, estimulant a l'alumnat a aprendre amb consistència i autonomia i prioritzant la sostenibilitat i el servei a la comunitat.

Aquesta distinció és un reconeixement docents, líders i membres de la comunitat educativa de Sócrates Educa que inspiren els estudiants diàriament, fomentant la seva capacitat per liderar el seu propi aprenentatge, promoure el pensament crític i la creativitat, l'entusiasme i la independència, i aportar solucions als reptes del món actuals i futurs.

Des de Socrates Educa asseguren que "aquest ha estat un procés enriquidor i productiu que ens ha permès revisar l'ús de la tecnologia dins la nostra comunitat educativa i anticipar el seu rol en els propers anys. Aquesta oportunitat ha impulsat al màxim el rendiment dels dispositius Apple incrementant la productivitat, la creativitat i l'eficàcia en les intervencions educatives a l'aula. La sinergia entre el nostre model educatiu Socrates Educa Educational Method i la millora en l'ús de l'entorn Apple ha creat una combinació extremadament productiva i qualitativa que està beneficiant positivament tant els nostres estudiants com a l'equip docent".

Notícies relacionades