Mas Tapiolas (Santa Cristina d’Aro), restaurant de l’any per a la Guia Gourmand

La prestigiosa guia presenta la 28ª edició i reparteix les seves distincions als millors establiments i productes

Foto de família dels guardonats amb els autors de la Guia Gourmand.
Redacció / La Selva del Camp

DISTINCIONS GUIA GOURMAND 2019

Restaurant de l'any 2019: Mas Tapiolas, del Sallés Hotel Mas Tapiolas (Santa Cristina d'Aro)

Celler de l'any 2019: Clos Galena (El Molar, Priorat)

Restaurant Revelació de l'any 2019: Casa Macarrilla1966 (Cambrils)

Restaurant Argentí de l'any 2019: Puerto Madero (Cambrils)

Producte de l'any 2019: Borges Eco Natura, Ametlla Bio de Borges (Reus)

Millor Hotel d'Alemanya 2019: Bareiss (Selva Negra)

Hotel de l'any 2019: Hotel Monument Mas Passamaner (La Selva del Camp)

La Guia Gourmand va presentar la seva 28a edició i va repartir les distincions als que considera establiments i productes de l'any 2019. Mas Tapiolas, de Santa Cristina d'Aro, és el restaurant de l'any, mentre que Casa Macarrilla 1966, de Cambrils, és el restaurant revelació.

L'Hotel Monument Mas Passamaner, de la Selva del Camp, va ha estat escenari de la presentació de la Guia Gourmand 2019, que arriba a la 28ª edició. La presentació ha anat a càrrec del xef propietari del restaurant Cinc Sentits, de Barcelona, Jordi Artal, reconegut amb una estrella a la Guia Michelin. L'acte ha estat presidit per l'Alcalde de la Selva del Camp, Jordi Vinyals, i han assistit una seixantena d'autoritats, periodistes i representants del sector turístic i de la restauració.

La Guia Gourmand, sota la direcció i realització dels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú, i edició de Arola Editors, acaba de sortir i ben aviat es podrà trobar en les millors llibreries del país, al preu de 20 euros. La Guia es pot també consultar, íntegrament i gratuïtament a la web que a través de la localització per municipis o directament per establiments facilita la trobada dels restaurants i hotels, incloent fotografia i mapa de situació, a més de tota la informació, actualitzada al dia: www.guiagourmand.com

En el quadre d'honor es relacionen els millors restaurants qualificats amb una nota de 8/10 o superior. En aquest ranking del 2019 els millors de Catalunya són: Amb 10/10: El Celler de Can Roca; amb 9,75: Via Veneto; i amb 9,50: Caelis, Disfrutar, Lasarte, Les Cols, Miramar de Llançà. A les comarques tarragonines, amb 9,25: Can Bosch, L'Antic Molí, Les Moles i Villa Retiro; amb 9: Deliranto, Joan Urgellès i Sanromà.