Un nou Maset reobre portes a Montbrió del Camp

El xef Paco Navarro i la directora Urgain Cugat rellancen l’icònic restaurant

Helder Moya / Montbrió del Camp

El restaurant El Maset torna a tenir activitat diària. Entrada i sortida de proveïdors, retrobament a taula amb comensals de tota la vida, clients que pregunten per fer una celebració i, sobretot, molt de moviment a la cuina. A la cuina i a la sala d'aquest icònic restaurant de Montbrió del Camp s'hi ha instal·lat un tàndem carregat d'il·lusió amb el projecte: el xef Paco Navarro i la directora Urgain Cugat. Aquest binomi de contrastada experiència en el sector -actualment també gestionen la Terrassa del Club Nàutic de Salou- és el responsable de brindar-li un nou aire a aquest establiment.

En Paco Navarro va iniciar-se al sector de molt jovenet, treballant colze a colze amb el seu pare a La Dorada. Temps després va estar quinze anys a l'Orangerie de Clos Barenys com xef executiu. Bon amant de submergir-se als fogons ens explica que «el concepte que volem per aquesta etapa del Maset és la de ser un espai gastronòmic de referència a la zona.

Un restaurant de menú diari al preu de 24,50 euros i una carta amb un tiquet mig d'entre 40 i 50 euros. També oferim calçotades en cap de setmana podent atendre a un centenar de comensals que gaudiran d'allò més en aquest entorn».

Producte, molt de producte

«La cuina mediterrània amb els meus tocs d'autor és el que trobaran els clients. Marisc de qualitat, bona carn, cinquanta referències de vi i espumosos i creacions culinàries com el cabrit a baixa temperatura, el phoskito de vedella farcit de foie i poma, uns ous trencats amb llamàntol nuu a la graella i caviar de Beluga, entre d'altres plats, ningú se'ls ha de perdre si ve a El Maset» (somriu).

Inquiet com ell sol, en Paco Navarro exposa que pròximament «portarem a terme jornades gastronòmiques amb en Ferran Cerro de Reus, amb en Pablo i l'Esther de La Morera de Salou, ho estem treballant, la veritat és que estem molt il·lusionats».

Celebracions i esdeveniments

Urgain Cugat va estar gairebé una dècada treballant de comercial i de responsable d'esdeveniments a l'Orangerie de Clos Barenys. Els coneixements i la professionalitat que va adquirir allà, sumat al seu excel·lent tarannà -és més polivalent que una navalla suïssa- ho trasllada ara a El Maset «estem satisfets perquè ja tenim comunions i celebracions per aquest 2024, i de cara al pròxim any també volem fer bodes ja que els jardins i diferents sales que tenim així ho permeten» comenta la directora.

El Maset va reobrir les seves portes el passat 25 de desembre i des de llavors «ens ve gent de l'entorn a dinar (obren de dimarts a diumenge) i tenim força clientela estrangera també, de nacionalitats com la belga, francesa o alemanya. Ens transmeten la seva satisfacció i, el més important, repeteixen» diu l'Urgain.

Poc a poc el restaurant El Maset torna a situar-se en el panorama gastronòmic de la Costa Daurada, els responsables del projecte van implementant el seu segell, amb dos ingredients bàsics: professionalitat i bon producte. Molta sort!

Notícies relacionades