The Terrace at Hills, buon mangiare italiano!

El restaurant potencia el menjar italià gràcies al seu forn de pedra

Helder Moya / Salou

The Terrace at Hills, un dels restaurants d'INFINITUM -el resort residencial referent Costa Daurada- ha renovat recentment la seva carta. L'aposta és ferma pel producte mediterrani i té un protagonisme clar: la gastronomia italiana.

Les creacions que podreu assaborir a taula tenen la intenció de transportar el vostre paladar cap al país de la bota. Una experiència gourmand a tocar d'un espai natural com és La Sèquia Major, i en un establiment amb un acurat interiorisme d'avantguarda.

Els culpables d'aquest nou rumb són els tastaolletes de la casa, amb Vicky Farriol, directora de F&B d'INFINITUM al capdavant i Jordi Roa, el xef executiu. Format a l'Escola Superior de Hosteleria de Barcelona (ESHOB), en Jordi va començar el seu recorregut professional aprofundint primer, en la cuina tradicional de restaurants de tota la vida.

Posteriorment amb 28 anys va iniciar una aventura asiàtica que el va portar (tot i que només hi anava per un) a estar 8 anys a Xangai i a Xian vinculat a l'obertura de nous hotels. D'allà va tornar casat i amb una preciosa nena, que són el seu timó personal.

Professionalment a INFINITUM en Jordi Roa està pròxim a sumar-hi quinze mesos de recorregut. El xef barceloní ens atén per explicar-nos aquesta aposta per la cucina italiana.

Jordi Roa - Xef Executiu de The Terrace at Hills

"Hem fet una bona aposta amb la gastronomia italiana"

Jordi, a què es deu aquest nou rumb?

L'especialització en cuina italiana és gràcies al forn de pedra que tenim. Li veníem donant protagonisme en l'anterior carta, ara bé, amb la nova hem volgut que tot giri entorn a la figura del forn que tenim a vista de tothom. La gastronomia italiana crida molt l'atenció, sempre ha tingut una bona colla de seguidors i, a més, un fet molt important, agrada al comensal independentment de l'edat que tingui.

La nova carta es va presentar a principi de març. Quan ho vau començar a idear?

Al desembre tot l'equip vam començar a treballar-la, a crear-la, a donar-li forma. Un canvi gastronòmic sempre és una aposta arriscada, així que abans de posar-ho en marxa podem dir que el seu procés de maduració ha estat d'un trimestre. Ara ja fa un mes que la proposta ha vist la llum i ho estarà fins el 8 de juny, quan obrirà el Beach Club i tancarà The Terrace at Hills.

Un cop superades les primeres setmanes -i que podríem qualificar de pretemporada- quin balanç en feu? Què us diuen els comensals?

La satisfacció és constant, tant per la seva part com per la nostra. Les pinces romanes (de forma rectangular i menys ovalada que la pizza tradicional), la pasta farcida, la pasta fresca o les pizzes estan tenint molt d'èxit. Realment hem fet una bona aposta amb la gastronomia italiana. El jugador de golf que ens visita entre setmana o les famílies i els residents que solen fer-ho més en cap de setmana, són un bon termòmetre, i fins ara ens estan posant bona nota.

Vinga va Jordi, mulla't! Per algú que vingui a provar-ho per primera vegada, què els hi recomanaries?

Qualsevol de les nostres pinces romanes (somriu). Les fem com una pizza, però amb un procés de fermentació de 24 hores, és més esponjosa i cruixent. I també recomano les nostres pizzes, especialment la ibèrica i la diavola, que té un toc de salami picant molt interessant pel paladar. També vull afegir que el producte amb el que treballem ens el proporciona un proveïdor de prestigi com és Negrini, el principal importador d'aliments i vins italians. I per acabar, pels postres deixeu un foradet també!

Notícies relacionades