ASESA incorpora un nou logotip i renova la seva pàgina web

La nova imatge vol transmetre la transversalitat de la companyia

Les instal·lacions d'ASESA a Tarragona.
Redacció / Tarragona

Asfaltos Españoles SA, empresa especialitzada en la producció de betum asfàltic, ha modificat recentment el seu logotip corporatiu i ha renovat la seva pàgina web.

Durant més de mig segle ASESA ha mantingut el mateix logotip, que ha estat la seva imatge de marca reconeixible. Va néixer quan es va crear l'empresa, i llavors va ser molt encertat, ja que sintetitzava la idea de producció de betum asfàltic integrat en color i forma amb la primera lletra de la seva marca.

El nou logo d'ASESA vol transmetre la transversalitat de la companyia, tant a nivell de model de negoci, de les seves activitats i propostes de serveis, com la seva voluntat de creixement i expansió. Canvia el color corporatiu, de blanc i negre, a dos tipus de blau; color que al·ludeix a l'aigua, element bàsic present tant en la ubicació de l'empresa com en àrees d'actuació d'ASESA. En definitiva, formes i colors compatibles que transmeten serietat, però també modernitat i frescor.

La companyia va realitzar una enquesta en el seu dia entre els seus empleats per a triar el disseny sobre diverses propostes presentades, triant-se per majoria el que s'ha adoptat definitivament.

Paral·lelament a la incorporació del nou logo, ASESA ha posat en marxa la seva nova web (www.asesa.es), adoptant els mateixos criteris de disseny que han inspirat el logo. El portal d'accés a la companyia és ara més complet i plenament adaptat a totes les plataformes d'accés. La pàgina web recull informació bàsica de la companyia, a més de notícies recents, i una bona representació fotogràfica de les seves instal·lacions.

Notícies relacionades