CaixaBank emet un bo social en la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU

És la primera entitat financera de l'Estat que ho fa amb l'objectiu de finançar activitats que contribueixin al desenvolupament econòmic i social

Redacció / Tarragona

El primer bo social de CaixaBank inclourà préstecs concedits per MicroBank a individus o famílies que viuen a Espanya amb una suma d'ingressos disponibles que sigui igual o inferior a 17.200 euros, amb l'objectiu de finançar necessitats diàries com a despeses en salut, educació o reparacions en les llars i vehicles.

CaixaBank s’ha convertit en la primera entitat financera de tot l’Estat a emetre un bo social en la línia dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides —són 17 objectius que es van posar en marxa el 2015 per al compliment de l'Agenda 2030 de l'ONU—.

L'entitat ha captat 1.000 milions d'euros a cinc anys en format amb l'objectiu de facilitar el finançament d'activitats que contribueixin al desenvolupament econòmic i social. Amb aquesta primera emissió es financen préstecs per lluitar contra la pobresa, pel treball digne i la creació de llocs de treball en les zones més desafavorides d'Espanya.

El primer so social de CaixaBank inclourà préstecs concedits per MicroBank a individus o famílies que viuen a Espanya amb una suma d'ingressos disponibles que sigui igual o inferior a 17.200 euros, amb l'objectiu de finançar necessitats diàries com a despeses en salut, educació o reparacions en les llars i vehicles. L'import mitjà actual dels microcrèdits concedits per MicroBank a famílies ascendeix a 4.100 euros.

Notícies relacionades