La Costa Daurada es promociona a la fira de turisme més important de França

Empresaris del territori i representants dels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona, Salou, Cambrils i Vila-seca, participen en la IFTM Top Resa (París) fins al 4 d'octubre

Una imatge de la fira Top Resa a París. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Aquesta acció de promoció s'emmarca dins del pla conjunt de promoció turística de la Costa Daurada, signat pels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca i l'empresa PortAventura World, conjuntament amb les associacions empresarials turístiques englobades dins la FEHT.

"Venim amb la intenció de parlar i presentar propostes als ‘touroperadors’, OTA's i
agències de viatges de França, a més, els hi expliquem les novetats. És el mercat internacional més pròxim, és molt fidel a la Costa Daurada, però any rere any hem de seguir promocionant-nos-hi", diu Eduard Farriol, president de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT). Farriol forma part d’una delegació d’empresaris del territori i representants dels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona, Salou, Cambrils i Vila-seca, que participen des d’ahir i fins al 4 d’octubre participen en la fira de turisme més important de França, la IFTM Top Resa, a París.

Així, la Costa Daurada té un stand a la fira on, a banda dels Patronats de Turisme esmentats anteriorment, també hi ha la representació de PortAventura World, Hotel Four
Elements Suites, Best Hotels, l'Estació Nàutica de la Costa Daurada, Ibersol, Hotel Olympus Palace, Hotel Gran Palas Experience, Rentalmar Apartaments, Grupo Olympia, 4R Hotels, Oh!tels, Grupo Reside, Grup Estival Park, Hotel Mercure Atenea Aventura, Viajes Negresco i Calafell Evasión.

Notícies relacionades