L’AEDT reconeix el talent i ret homenatge a Ana María Macho

Una gala celebrada a la Casa Joan Miret de Tarragona premia les empreses i directives més destacades de 2023

Les diferents premiades que han estat reconegudes a la Gala AEDT.
Helder Moya / Tarragona

L'Associació d'Empresàries i Directives del Camp de Tarragona (AEDT) ha reconegut el talent en el si de l'entitat en la primera edició de la Gala de premis i reconeixements. Un magnífic esdeveniment celebrat a la Casa Joan Miret i que ha rendit un sentit i profund homenatge a la seva fundadora, Ana María Macho. Amb l'objectiu aquest 2024 de superar la barrera del centenar de sòcies, l'associació que presideix Ana Ibars vol ampliar la visibilitat d'aquestes petites i mitjanes empreses i reconèixer la tasca que fan les empresàries i directives.

Els guardons han premiat les següents categories categories: Premi a l'Empresa Revelació o Innovació a Techma Bussines School; Premi a la Trajectòria Empresarial 2023 a Clínica Mayol i Sunet Plagas, i Premi a la Responsabilitat Social a la Dra Rocío Monge. Pel que fa al premi Extern a la Start-up, va ser per a l'empresa XHYPE i el Premi a la Revelació Personal, per a Carmen Oneca. També es va lliurar el Premi Empresa i Innovació a l'empresa Piensa en Porcelana i, finalment, el Premi a la Trajectòria professional i personal 2023 per a Lidia Adelantado, actual responsable d'empreses de l'Hotel Olympus Palace de Salou.

Ana María Macho, eterna

El punt àlgid de la Gala de premis i reconeixements ha estat el gran Premi d'Honor, 'in memoriam' a la presidenta fundadora de l'AEDT, la gran Ana María Macho, una dona amb caràcter, perseverant, bona persona i una professional de cap a peus que ens va deixar l'estiu del 2021. Aquest aquest premi porta el seu nom com a tribut al seu llegat. L'entrega del mateix ha estat recollit pel seu pare i la seva mare, en un sentit homenatge que ha posat als assistents en peu i obsequiant el simbòlic moment, amb un aplaudiment etern. Personalitats com la directora general de turisme de la Generalitat de Catalunya, Marta Domènech; la tinent d'alcalde de Comerç i Turisme de Tarragona, Montse Adan; el director dels Serveis Territorials d'Empresa i Treball a Tarragona, Jordi Fortuny i Pere Granados, alcalde de Salou, han destacat la seva figura i han posat en valor els premis.

Ana Ibars,  presidenta de l'AEDT ha exposat que «és important reconèixer els èxits de les dones directives i empresàries, els seus esforç i sentir-nos orgulloses i orgullosos que a la nostra demarcació tinguem la qualitat i el talent que emana de cadascuna. No deixar-les escapar. Recordem les cares, els noms i els noms de les empreses perquè el dia de demà quan les necessitem, puguem trucar-les per gaudir de la seva professionalitat. Necessitem donar veu als nostres projectes i les nostres accions. Demanem el vostre suport».

Taula debat en honor a la Dona Treballadora

En la setmana que commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora, l'AEDT realitzarà aquest dijous un debat sobre 'L'impacte de la dona en el món empresarial'. Serà a les 19h a la Casa Joan Miret, seu central de l'AEDT. Un diàleg enriquidor, compartint experiències, desafiament i èxits de dones directives i empresàries que estan redefinint el món empresarial. La inscripció és gratuïta i cal fer-la a la següent adreça de correu electrònic: inscripcions(ELIMINAR)@empresariesdetarragona.org

Notícies relacionades