Redessa estrena un nou espai de "coworking"

Ha suposat una inversió de 8.000 euros i té una capacitat de fins a 15 persones

Una imatge del nou espai de "coworking" de Redessa. FOTO: CEDIDA
Redacció / Reus

Per crear aquesta nova zona s'han habilitat tres despatxos i set taules de coworking. A més, l'espai compta amb sala de reunions, lavabos propis i terrassa. Ara per ara, ja estan ocupats els tres despatxos individuals.

Redessa disposa a partir d’aquesta setmana d’un nou espai de coworking que té una capacitat de fins a 15 persones i que ha suposat una inversió de 8.000 euros. La nova zona està situada al terrat de la segona planta del centre d'empreses del Camí de Valls. Amb la reforma realitzada s'han habilitat tres despatxos i set taules que conformen l’espai de coworking pròpiament dit. El coworking pot donar cabuda fins a una quinzena de persones. A més, l'espai compta amb sala de reunions, lavabos propis i terrassa. Els tres despatxos individuals ja estan ocupats.

Així, els nous emprenedors tindran bonificats tant els despatxos com les taules de la nova zona de coworking. Es manté el preu de 99 euros al mes per despatx i de 75 euros al mes per les taules individuals durant el primer any. Les bonificacions es van reduint fins al quart any en un esgraonat del 75%, 60% i 40% respectivament.

Notícies relacionades