Repsol du els tallers "Aprenderenergía" als centres educatius de Tarragona

Un miler d'alumnes participaran en una iniciativa que vol que els més joves prenguin consciència dels reptes de la transició energètica

Un moment d'un dels jocs que formen part d'"Aprenderenergía". FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Un total de 16 centres acullen els tallers que es faran fins al 15 de novembre entre estudiants de 6è de primària i 3r d’ESO.

Un total de centres educatius de la ciutat de Tarragona participen en els tallers “Aprenderenergía” de la Fundación Repsol que tenen com a objectiu “apropar als més joves al món de l'energia i els seus reptes de futur”. Així fins a 978 alumnes de 6è de primària i 3r d'ESO formen part de les diferents activitats guiades per monitors especialitzats que es faran fins al 15 de novembre.

S’han preparat diferents jocs com “El gran repte del mix energètic” on els alumnes es converteixen en gestors energètics per aconseguir una ciutat més sostenible tenint en compte la disponibilitat de recursos, les emissions de CO2 i el cost econòmic. O la "Gimcana de l'energia” en què hauran de demostrar les seves habilitats i coneixements sobre energia i sostenibilitat.

Notícies relacionades