El preu del lloguer a Tarragona va augmentar un 9,4% el 2019

La demarcació és la segona de tot Catalunya on més s'han apujat els preus segons l'estudi fet pel portal Idealista

Anunci d'una oferta de lloguer. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

A Barcelona l’increment va ser del 2,4% mentre que a Girona els preus es van enfilar un 13,5%. Els autors de l’estudi admeten que a Lleida s’ha produït una “anomalia estadística” perquè les dades mostren un augment del 62,7% provocat per l'augment del volum dels habitatges de temporada a l'àrea de Baqueira.

Els preus dels habitatges de lloguer a la demarcació de Tarragona van pujar un 9,2% durant l’any 2019 tal com mostra un estudi presentat pel portal Idealista. Segons l’informe, el preu del metre quadrat a les comarques tarragonines s’ha establert de mitjana en 7,3 euros i a la ciutat de Tarragona els lloguers es van incrementar en un 8,4%.

Per demarcacions, a Barcelona l'increment va ser del 2,4% mentre que a Girona els preus es van enfilar un 13,5%. Els autors de l'estudi admeten que a Lleida s'ha produït una "anomalia estadística" perquè les dades mostren un augment del 62,7% provocat per l'augment del volum dels habitatges de temporada a l'àrea de Baqueira. Els responsables de l’informe no han atorgat valor estadístic a Lleida per aquest fet.

A les capitals de demarcació, a Lleida els preus van pujar un 7,7%, a Girona un 11,5% i a Barcelona un 1,9% (16,5 euros metre quadrat). La mitjana d’increment a tota Catalunya va ser del 4,4%.

Notícies relacionades