La Cambra de Reus celebra el seu Comitè Executiu al Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre d'Ebre

Cambra i Consell Comarcal col·laboraran en les polítiques de promoció econòmica a la comarca

Una imatge de la reunió d'avui. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Móra d'Ebre

L’apropament de la Cambra de Reus a tota la seva demarcació territorial que és una de les línies mestres principals de l’etapa que va començar el mes de maig de 2019 ha viscut avui un episodi rellevant amb la celebració del Comitè Executiu al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. 

La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre Gemma Carim ha manifestat el seu agraïment a la Cambra de Comerç de Reus en la reunió que el Comitè Executiu de l'ens cameral ha fet a Móra d'Ebre. Carim ha destacat que la Cambra "hagi escoltat els nostres projectes de desenvolupament econòmic perquè la Cambra aglutina les empreses del territori i, per tant, anar de la mà amb ells ens dona més força per aconseguir els nostres objectius". La presidenta ha destacat el suport de la Cambra en "el sector agroalimentari, estratègies de posicionament dels productes de la nostra zona i el desenvolupament dels polígons".

Per la seva banda, el president de la Cambra de Reus, Jordi Just, ha reiterat que "tenim com a objectiu prioritari fer una Cambra més pròxima a tota la nostra demarcació territorial, que inclou el Baix Camp, la Conca de Barberà, el Priorat, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta". En aquest sentit, Just ha explicat que la Cambra vol "descentralitzar els serveis a les empreses", un objectiu pel qual abans "hem d'escoltar, tenir clares les necessitats i inquietuds de la comarca, perquè segur que trobarem sinergies en diversos àmbits".

Aquesta sessió itinerant del Comitè Executiu de la Cambra forma part de la voluntat de l'ens d'apropar-se a les empreses i organitzacions de les comarques que es troben en la seva àrea d'influència, com ho prova la recent inauguració d'una oficina a Falset.

Notícies relacionades