Salou presenta l'agenda gastronòmica d'enguany a Madrid

El Salou Food Experience 2020 s'ha presentat a FITUR i proposa deu jornades centrades en algun producte de qualitat

Un dels xefs elaborant els plats durant la presentació del Salou Food Experience 2020. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Madrid

Enguany s'afegeixen les Jornades Gastronòmiques de la Gamba (abril i maig), el Mediterranean Wine Week (juny), la Ruta de plats medievals, en el marc de la festa del rei Jaume I (primera quinzena de setembre) i la Festa del vi jove (desembre).

Salou ha presentat a la fira internacional de turisme de Madrid (FITUR) la seva agenda gastronòmica per enguany. Representants del govern municipal de Salou han exposat el Salou Food Experience 2020, que inclou deu jornades centrades en algun producte de qualitat, quatre més que fins ara.

Així a les jornades Sabor Salou (maig), Gastrotour (segona quinzena de maig), Jornades Gastronòmiques de l'Arròs (juny), Gastro Wine & Music (final de setembre), Rally de Tapes Rally RACC Catalunya - Costa Daurada (octubre) i Jornades Gastronòmiques del Calamar (novembre), s’afegeixen les Jornades Gastronòmiques de la Gamba (abril i maig), el Mediterranean Wine Week (juny), la Ruta de plats medievals, en el marc de la festa del rei Jaume I (primera quinzena de setembre) i la Festa del vi jove (desembre).

“Des l'Ajuntament, en col·laboració amb l'àmbit professional de la restauració, venim treballant perquè Salou sigui un referent en gastronomia, i hem aconseguit un calendari de deu accions de gran atractiu", ha dit l’alcalde de Salou Pere Granados. El batlle ha recordat que "aquesta agenda forma part del pla estratègic per desestacionalitzar la temporada turística, fet que permet generar més economia durant més temps, i, també, que la població salouenca que treballa al sector turístic pugui allargar els seus contractes laborals".

Durant l’acte, diferents establiments de Salou han presentat les seves creacions, començant per Deliranto, recent guanyador d’una estrella Michelin.

Notícies relacionades