Repsol es converteix en el principal patrocinador del gremi d'hostaleria de la província de Tarragona

L'acord preveu que la companyia subministrarà energia als associats de l'AEHT

Redacció / Tarragona

Repsol s'ha convertit en el principal patrocinador de la Federació d'Associacions d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT). La companyia i el gremi han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració de dos anys de vigència. Amb l'acord, l'empresa subministrarà energia als establiments associats i donarà suport econòmic a les activitats de l'entitat.

En la signatura, el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, ha recalcat la "necessària convivència" i col·laboració entre els "dos grans motors" de l'economia del Camp de Tarragona; el turisme i la indústria petroquímica, després que el sector de l'hostaleria, assenyala, s'hagi vist afectat per la pandèmia.

El conveni contempla la col·laboració per als anys 2021 i 2022 i dona forma al doble compromís de Repsol amb un sector que ha sofert especialment les conseqüències de la pandèmia. En aquest sentit, el conveni es tradueix, per una banda, en un suport econòmic per a les activitats pròpies de l'associació i, per altra banda, Repsol es converteix en el principal subministrador d'energia dels associats de l'AEHT. Repsol passa a ser patrocinador principal de la Federació i a ocupar una part destacada en totes les comunicacions i esdeveniments de l'entitat.

La signatura del conveni s'ha realitzat al Restaurant Xaloc de Tarragona, associat a l'AEHT i distingit amb un Solete Repsol. Un cop formalitzada aquesta col·laboració, Francesc Pintado, president de l'AEHT, ha fet entrega de la mítica jaqueta de cuina de la Federació al director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho. Un distintiu que s'atorga a personalitats públiques i referents que mostren el seu suport a l'entitat i que des d'avui, passarà a estar serigrafiada amb el logotip de Repsol.

Notícies relacionades