L'exregidor de l'Ajuntament de Reus Jordi Cervera fitxa per Aquí Energia

Serà el director comercial i, segons l'empresa, ha de "liderar l'expansió de la companyia per tot el territori peninsular espanyol"

Jordi Cervera en la seva etapa de regidor de l'Ajuntament de Reus amb la seva formació Ara Reus. FOTO: ACN.
Redacció / Reus

Cervera ha ocupat diversos càrrecs directius al Deustche Bank, Banco Urquijo, Opel Auto Reus, Pacos Motors i Joaquín Oliva i Aquí Energia confia en la seva àmplia experiència en el sector públic i privat per fer créixer l'empresa.

Jordi Cervera, exregidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, és el nou director comercial d'Aquí Energia, una empresa amb seu a la capital del Baix Camp que pretén amb la seva incorporació, "liderar l'expansió de la companyia per tot el territori peninsular espanyol", tal com ha afirmat la mateixa companyia.

Cervera ha ocupat diversos càrrecs directius al Deustche Bank, Banco Urquijo, Opel Auto Reus, Pacos Motors i Joaquín Oliva i Aquí Energia confia en la seva àmplia experiència en el sector públic i privat per fer créixer l'empresa. "És una bona persona i un bon professional que aportarà al projecte la seva experiència i formació en l'administració local i els sectors financer i d'automoció", diu Ramon Vallverdú, soci fundador d'Aquí Energia.

L'empresa, fundada l'any 2014, es planteja el repte a mitjà termini d'arribar als 10.000 clients i facturar 12 milions d'euros anuals. L'empresa comercialitza energia elèctrica de fonts d'origen 100% renovable en l'àmbit nacional i ofereix assessorament energètic

Notícies relacionades