Salou impulsa la digitalització de les empreses del municipi

Farà cursos gratuïts d'ús de noves tecnologies així com potenciarà el desenvolupament d'eines digitals en els negocis

Salou vol accelerar l'aplicació i millora de les eines digitals en les empreses. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Salou

La primera fase constarà dels cursos gratuïts distribuïts en 18 càpsules formatives d'entre una hora i mitja i dues hores cadascuna on les persones assistents obtinguin uns coneixements i habilitats bàsiques en l'ús de noves tecnologies, màrqueting i venda online, E-commerce, Netiqueta, estratègies de comunicació, webs, xarxes socials i competències TIC, entre d'altres qüestions

Salou ha decidit convertir la crisi econòmica arran de l’epidèmia del coronavirus en una oportunitat. L’Ajuntament del municipi ha decidit impulsar un pla de formació en línia gratuït per a empreses i treballadors en l’aprenentatge de noves tecnologies, màrqueting i venda online i també assessorament i ajuts en el desenvolupament d’eines digitals en els negocis.

Així, la primera fase constarà dels cursos gratuïts distribuïts en 18 càpsules formatives d’entre una hora i mitja i dues hores cadascuna on les persones assistents obtinguin uns coneixements i habilitats bàsiques en l'ús de noves tecnologies, màrqueting i venda online, E-commerce, Netiqueta, estratègies de comunicació, webs, xarxes socials i competències TIC, entre d'altres qüestions. També les ajudarà a mantenir els vincles amb els clients i les donarà les pautes per a la reorientació dels negocis i la millora de la competitivitat. Les inscripcions cal fer-les a través del formulari web del portal corporatiu www.salou.cat, al següent enllaç (fes clic aquí).

A més, el consistori salouenc subvencionarà la digitalització dels negocis mitjançant despeses d’assessoria i consultoria i desenvolupament de les noves eines digitals. Per treure profit de l’aplicació d’aquestes tecnologies aplicades a les empreses també es faran cursos així com conferències web (webinars).

“Des de l'Ajuntament farem tot el que estigui a la nostra mà per poder reactivar l'economia del municipi i readaptar-la a la realitat actual i futura a la qual hem de fer front". "Comptem amb un teixit empresarial d'allò més divers i proactiu, i ple d'energia i voluntat per capgirar la situació i fer-la favorable per assolir l'èxit dels nostres establiments i serveis", diu l’alcalde Pere Granados.

Notícies relacionades