Cambrils crea una oficina virtual d’atenció a empreses i autònoms

El servei ofereix informació i assessorament personalitzat a empresariat i persones emprenedores afectades per la crisi

Una imatge del passeig de Cambrils. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Cambrils

El servei dona suport en la tramitació de les ajudes municipals que s'aprovin, i en les ajudes Suma i Sumem per a negocis que hagin obert durant els anys 2019-2021.

El servei municipal Cambrils Emprèn de l'Ajuntament de Cambrils ha creat una oficina virtual d'atenció a persones empresàries i autònomes que s'hagin vist afectades per la crisi sanitària del Covid-19.

L'oficina virtual és un canal de comunicació per informar, assessorar i acompanyar el teixit empresarial i les persones emprenedores sobre ajudes, subvencions, línies de finançament, i mesures impulsades des de les diferents administracions per tal de pal·liar l'impacte econòmic.

El servei dona suport en la tramitació de les ajudes municipals que s'aprovin, i en les ajudes Suma i Sumem per a negocis que hagin obert durant els anys 2019-2021 (https://www.cambrils.cat/ca/serveis/empresa-i-emprenedoria/ajuts). A més, també ofereix càpsules informatives online sobre temes d'actualitat.

Es pot contactar emplenant el formulari de contacte de la web de l'Ajuntament de Cambrils que es troba en el següent enllaç: https://www.cambrils.cat/ca/serveis/empresa-i-emprenedoria/oficina-virtual-1/consulta-emprenedoria

Notícies relacionades