Berta Cabré, nova presidenta de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona Província

Es converteix en la primera dona a presidir l'entitat i substitueix Eduard Farriol, que ha ostentat el càrrec els últims quatre anys

La nova presidenta de la FEHT. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

És gerent del Càmping Joan Bungalow Park de Cambrils i segons la FEHT està preparant un "nou i ambiciós model de treball de la FEHT que permeti a l'entitat reposicionar-se d'una manera sòlida i eficient davant els importants canvis d'entorn que experimentarà el sector turístic".

La primera dona presidenta de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de Tarragona Província (FEHT) es diu Berta Cabré i és gerent del Càmping Joan Bungalow Park de Cambrils. Cabré substitueix en el càrrec a Eduard Farriol, que ha estat el màxim dirigent de la FEHT els últims quatre anys.

Segons la FEHT Berta Cabré ja està preparant un “nou i ambiciós model de treball de la FEHT que permeti a l'entitat reposicionar-se d'una manera sòlida i eficient davant els importants canvis d'entorn que experimentarà el sector turístic”. Cabré ha estat vicepresidenta de la Federació Espanyola d'Empresaris de Càmpings (2009-2016),
presidenta i vicepresidenta de la Federació Catalana de Càmpings (2009-2017), presidenta de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre (2009-2017), i membre de la junta directiva de la Confederació de Càmpings del Mediterrani i vicepresidenta de la FEHT, ambdós des del 2017.
 

Notícies relacionades