L’Ajuntament de Tarragona no cobrarà les taxes de terrasses a bars i restaurants fins que puguin tornar a obrir

A finals de setembre l'Ajuntament i representants del sector van acordar reactivar el cobrament dels impostos del darrer trimestre de l'any i posar fi a l'exempció fiscal que va entrar en vigor al març amb l'estat d'alarma

Bars i restaurants tancats a la Plaça de la Font de Tarragona. FOTO: ACN.
Redacció / Tarragona

Malgrat que fa poques setmanes que es va acordar el cobrament íntegre d’aquests espais, el nou tancament ha provocat la suspensió dels impostos.

L'Ajuntament de Tarragona no cobrarà les taxes corresponents a terrasses i ús de la via pública al sector de la restauració fins que no pugui tornar a reprendre l'activitat -aturada durant quinze dies per la crisi sanitària. La consellera de Domini Públic, Cinta Pastó, ha explicat que el consistori entén perfectament la preocupació del sector i garanteix que, tot i que ja s'havia tramitat el cobrament de taxes per l'ocupació del carrer amb taules i cadires, els tiraran enrere a l'espera de l'evolució de la pandèmia. A finals de setembre l'Ajuntament i representants del sector van acordar reactivar el cobrament dels impostos del darrer trimestre de l'any i posar fi a l'exempció fiscal que va entrar en vigor al març amb l'estat d'alarma.

Notícies relacionades