Dow Tarragona lliura els premis Sustainability & Solutionism Awards

L'objectiu dels guardons és desenvolupar professionals més complerts i afavorir la inserció laboral dels titulats 

Els premiats als Solutionism Award 2017 i els Sustainability Awards 2016 amb els representants de Dow. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

Un any més la companyia Dow Tarragona ha lliurat els guardons Solutionism Award 2017 i els Sustainability Awards 2016 a les seves instal·lacions. Aquests premis s'emmarquen en un programa de col·laboració creat l'any 2014, entre l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i Dow i el seu objectiu és desenvolupar professionals més complerts i afavorir així la inserció laboral dels titulats.

Els premis Solutionism Award 2017 i els Sustainability Awards 2016 es dirigeixen als alumnes de l'últim curs de grau i els projectes presentats han d'estar enfocats en abordar un problema real o una millora necessària existent, per la que cal buscar una millora innovadora, creativa i viable.

La guanyadora del Solutionism Award 2017, Andrea de las Heras, ha presentat el seu projecte "Desenvolupament d'un procés de nanofiltració d'alta capacitat". Pol Aragonès i Rodrigo Guirao han guanyat el Sustainability Award 2016 amb el seu projecte Planta de Tractament d'Aigua a la Rambla del Albujón (Mar Menor, Múrcia), junt amb Daniels Lieknins Accesit i el seu projecte Estudi de viabilitat per la instal·lació d'un mur verd en una planta petroquímica.

Durant l’acte de lliurament dels guardons, els guanyadors han exposat els seus projectes i el director del Complex Industrial de Tarragona i director d'Operacions de Dow Chemical Ibérica, Jaume Sariol, ha felicitat els guardonats: “la vostra investigació -ha dit- servirà pel progrés energètic i per la sostenibilitat, i també pel progrés de la humanitat".

A l’acte també han assistit Josep Bonet, director de l'ETSEQ; Sandra Contreras, coordinadora del MEAPS, i de l’empresa Dow, Alfred Arias, Innovation Support & Learning Leader; Raoul Milesi Responsible Care Director; Gustavo Martínez de la Hidalga, director de Recursos Humans; Elizabet Montoro, responsable de Recursos Humans; José Manuel Muro, de relacions amb la Universitat, sinergias & DOES Leader i José Luis Cullía, EH&S Delivery Leader.

Notícies relacionades