REDESSA comença la formació del programa Enginy

El projecte, que consisteix en tecnologia de realitat virtual i augmentada per a fires i convencions, compta amb la participació també de firaReus i el Clúster TIC

Algunes de les participants del programa Enginy. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Els 12 participants del programa rebran una formació de 100 hores per tal de desenvolupar els seus projectes amb aplicació al món empresarial.

Un total de 12 participants formen part des d’aquesta setmana en la formació sobre el programa Enginy, una tècnica de realitat virtual i augmentada que està adreçada a fires i convencions. Els participants rebran una formació de 100 hores aplicada al sector del turisme de negocis i 60 hores d'acompanyament especialitzat per a cadascun dels projectes que es desenvolupin. L’objectiu és que aquests participants puguin desenvolupar el seu projecte com aplicació en el món empresarial.

La primera fase del programa, centrada en la formació, es farà exclusivament online. Un cop comencin les pràctiques amb eines de realitat virtual i augmentada, el programa passarà a ser presencial i els alumnes podran utilizar els espais de coworking i les sales de reunions de l'edifici Tecnoparc per reunir-se i realitzar les tasques derivades dels seus projectes. A finals del mes de març, un cop finalitzat tot el programa, es farà un marketplace on potencials clients, col·laboradors i proveïdors podran proposar als participants donar continuïtat als seus projectes.

"FiraReus és un centre de fires i convencions pioner a Catalunya. Amb la seva aposta per un sector estratègic com és el tecnològic, es posiciona també com a centre d'innovació des d'on exportar nous formats a altres espais amb característiques similars", diu Teresa Pallarès, egidora d'Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA.

Notícies relacionades