Rafel Muria, nou membre del Consell d'Experts de l'AEHT

El xef del restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant va aconseguir una estrella Michelin a finals de l'any passat

Un moment en què el president de l'AEHT posa la jaqueta del Consell d'Experts a Rafel Muria. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Cornudella de Montsant

Muria va arribar a Cornudella amb 23 anys després de treballar a París, de la mà del celler Ronadelles per inaugurar una nova etapa del restaurant Quatre Molins.

El Consell d’Experts de l'Associació d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) té un nou membre, es tracta de Rafel Muria, xef del restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant. Muria, que el passat mes de desembre va aconseguir la primera estrella Michelin, entra a formar part d’un grup dels millors xefs de la demaració on hi ha Pep Moreno, del restaurant Deliranto (Salou), Arnau Bosch, dels restaurant Can Bosch (Cambrils), Jeroni Castells, del restaurant Les Moles d'Ulldecona, Fran López, del restaurant Villa Retiro (Xerta) i Ruben Campos, del restaurant Rincón de Diego (Cambrils).

"És un orgull formar part del Consell d'Experts. És un honor poder donar veu a la gastronomia del Priorat", diu Rafel Muria. Nascut al Perelló en una família de llarga tradició abellera, Muria va arribar a Cornudella amb 23 anys després de treballar a París, de la mà del celler Ronadelles per inaugurar una nova etapa del restaurant Quatre Molins.

"El Consell d'Experts és la nostra millor imatge i un reclam per ser reconeguts per la qualitat gastronòmica de la nostra província”, diu Francesc Pintado, president de l’AEHT.

Notícies relacionades