Covestro adquireix el negoci de resines de l'holandesa Royal DSM

Amb aquesta operació, la multinacional amb un centre de producció a La Canonja, preveu uns ingressos de 1.000 milions d'euros

Covestro incorpora RFM de l'holandesa Royal DSM. FOTO: CEDIDA.
Redacció / La Canonja

A banda dels efectes positius a nivell d’ingressos, aquesta incorporació suposarà que Covestro disposarà de 20 centres de producció als que ja té en l’actualitat.

La multinacional Covestro, amb un centre de producció a La Canonja, ha adquirit la divisió de resines i materials funcionals (RFM) de l'empresa holandesa Royal DSM. Amb aquesta operació, l'acord del qual es va segellar el setembre de l'any passat, Covestro preveu aconseguir uns ingressos addicionals de 1.000 milions d'euros. A més, Covestro tindrà 20 centres de producció més.

Covestro ja és un dels principals proveïdors mundials de dispersions de poliuretà a base d'aigua i, amb l'adquisició de RFM, la companyia incorpora una gamma completa de resines de poliacrilat a base d'aigua que serveix, entre altres aplicacions, per a revestiments solars.

Segons les previsions de l'empresa, aquesta incorporació suposarà uns ingressos addicionals de 120 milions d'euros anuals a partir del 2025.

Notícies relacionades