L'hostaleria de Tarragona registra entre un 60% i un 80% d'ocupació durant la Setmana Santa

El sector creu que aquests dies han de suposar l'inici de la reactivació econòmica a les comarques tarragonines

La platja d'Altafulla durant la Setmana Santa. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Tarragona

La FEHT assenyala que les Terres de l’Ebre i les comarques d’interior són les que han aconseguit les ocupacions més altes, en part perquè també es tracta de negocis més petits.

Entre un 60% i un 80% d'ocupació. Aquestes són les dades que té la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) com a balanç de la Setmana Santa en tots aquells establiments que van obrir. Així, segons aquesta entitat, van aixecar la persiana el 80% dels càmpings, el 50% dels apartaments turístics i només un 15% dels hotels vacacionals.

Tot i les bones dades, la presidenta de la FEHT, Berta Cabré, adverteix que l'objectiu principal és "treballar tot l'estiu amb tots els mercats". Per a fer-ho, diu Cabré, "el sector necessita que s'obri la mobilitat entre comunitats i també les fronteres". I ha afegit: Amb les restriccions de mobilitat actual, no hi ha prou volum de visitants per mantenir els establiments oberts, així alguns obriran els caps de setmana i d'altres tornaran a tancar fins a finals de maig, quan s'espera que els visitants de l'estat i dels principals mercats europeus ens puguin venir a visitar. Sense ells, el nostre sector és inviable".

La FEHT assenyala que les Terres de l'Ebre i les comarques d'interior són les que han aconseguit les ocupacions més altes, en part perquè també es tracta de negocis més petits.

Notícies relacionades