Medcat Experts, nova col·laboradora del Clúster TIC Catalunya Sud

La consultora oferirà a les empreses membres del clúster un servei d’alerta de convocatòries d’interès i d’identificació de potencials fonts de finançament europeu

Una imatge de l'acord entre les dues parts. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Els Fons Europeus plantegen grans oportunitats per les empreses del sector TIC en els propers anys. Per aquesta raó, el Clúster TIC Catalunya Sud continua treballant per sumar esforços amb col·laboradors especialitzats.
 

El Clúster TIC Catalunya Sud ha sumat una nova empresa col·laboradora. Es tracta de Medcat Experts, una consultora specialitzada en formació sobre oportunitats i recerca de finançament, gestió legal, financera i tècnica de projectes europeus; així com en avaluació de projectes d'acord amb les metodologies utilitzades per la Comissió Europea.

L’acord de col·laboració preveu que les empreses associades al TIC Sud tinguin accés als serveis de la consultora en condicions preferents. Medcat Experts oferirà a les empreses membres del Clúster TIC Catalunya Sud un servei d'alerta de convocatòries d'interès i d'identificació de potencials fonts de finançament europeu.


 


 

Notícies relacionades