Arriben les jornades del Romesco de Cambrils

Es tracta de la primera iniciativa així de la ciutat costanera des de l'inici de la pandèmia

Una imatge de la presentació de les jornades. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Cambrils

Suposarà la vuitena edició i es farà del 7 al 23 de maig. Participaran un total de 28 restaurants de Cambrils que oferiran 17 menús tancats.

Cambrils torna, en part, a la normalitat amb la recuperació d’una de les seves jornades gastronòmiques. Es tracta de les del Romesco, que se celebraran del 7 al 23 de maig. Es tracta de la primer esdeveniment d’aquesta mena des que es va iniciar la pandèmia.

Així, hi participaran un total de 28 restaurants del municipi que oferiran 17 menús tancats. els menús i platillos que ha creat cada establiment es podran consultar a través de codis QR tant als cartells de la campanya com a les taules dels restaurants participants. Les propostes gastronòmiques també es podran trobar al portal www.romescocambrils.com.

Els restaurants participants de les 8es Jornades del Romesco de Cambrils són els següents: Acuamar, Bec d'Or, Can Bosch, Onades, Les Barques, Can Solé, El Capi, L'Original Experiències Gastronòmiques, Rincón de Diego, Casa Macarrilla 1966, Montserrat, Miramar, Les Taules, El Pescador, Llop de Mar, Xiringuito Restaurant del Mar, Maset, Lekeitio, Miquel, Gami, Taller 9, 9 Minuts, Nou Xivarri, La Selva, Barlovento, Casa Soler, La Taqueria, La Confraria del Port. Els restaurants oferiran menús mentre que, com a novetat, els bars restaurants oferiran un platillo de romesco i una copa de vi Torelló a un preu tancat d'entre 9 i 18€.

Notícies relacionades