Covestro atura tots els centres de producció per a fer tasques de manteniment

Aquesta mena d'operacions es fan cada cinc anys i contemplen el desmuntatge, la neteja, la inspecció i reparació dels equips

Una imatge de les tasques de manteniment en una aturada anterior. FOTO: CEDIDA.
Roberto Villarreal / Tarragona

La parada suposa una inversió de 5,6 milions d’euros i implica la contratació de 220 persones de forma regular, arribant als 330 treballadors en moments determinats.

L’empresa Covestro està fent una parada tècnica de tots els seus centres de producció per a revisar les seves instal·lacions. Aquesta aturada contempla el desmuntatge, la neteja, la inspecció i reparació dels equips i canonades més importants. Es tracta d’una operació que es fa cada cinc anys i que suposa una inversió de de 5,6 milions d'euros i implica la contratació de 220 persones de forma regular, arribant als 330 treballadors en moments determinats. En total, 45.000 hores de feina.

La parada ha començat avui i s’allargarà fins al 30 de maig. En aquesta aturada s’utilitzarà pe primera vegada el Turnaround Excellence System, una eina que permet fer el seguiment diari de les tasques associades a la parada. A més, s’ha contractat una grua de 500 tones.

Notícies relacionades