Neix Techma Business School, la primera escola de negocis de la demarcació de Tarragona

Des del Tecnoparc de Reus donarà servei al teixit empresarial del territori amb una oferta formativa “àgil i adaptada a les tendències de l’economia digital”

L’equip directiu de Techma: Gabriel Doménech, director d’innovacio i tecnologia; Àngels Garcia, directora de màrqueting; i Alba Campos, directora general.
Dani Revenga / Reus

Techma Business School, la primera escola de negocis de la demarcació de Tarragona, comença a caminar aquest mes d'octubre amb una primera oferta de tres cursos, un presencial i dos en streaming, centrats en el màrqueting digital i la innovació en Recursos Humans. Des del Tecnoparc de Reus, la seva oferta estarà especialment adreçada a les necessitats dels directius i professionals del territori, amb propostes formatives que respondran a les tendències de l'economia digital.

Techma és una contracció entre dos termes: tecnologia i management, els dos eixos de la seva filosofia formativa. La directora general de Techma, Alba Campos, explica que "la nostra proposta de valor és formar els directius i professionals de les empreses del nostre entorn en les diverses àrees però sempre tenint en compte les exigències dels nous entorns digitals".

La digitalització és el fil conductor dels seus continguts, amb un claustre de professors íntegrament format per professionals en actiu

En aquest sentit, Campos subratlla que "tenim una metodologia àgil, evitant ornaments acadèmics innecessaris, amb continguts flexibles que es revisaran permanentment per assegurar que, en un entorn de canvis com l'actual, estan sempre actualitzats i responen a les tendències que marca la transformació digital". En aquest sentit, l'equip de Techma posa en valor la seva experiència de més de 20 anys en el sector de la formació i un claustre de professors íntegrament format per professionals en actiu.

Els primers cursos començaran aquest octubre i se centraran en el màrqueting digital i la innovació en RRHH

Les àrees en les que treballarà Techma són la tecnologia, el management, el màrqueting, les vendes i les core skills. Els primers cursos ja tenen les inscripcions obertes: un postgrau en Marketing Digital en format presencial y en format streaming i un altre d'innovació en RRHH i ecosistemes digitals. El director d'Innovació i tecnologia de Techma, Gabriel Doménech, apunta que "som flexibles en els continguts i també en els formats, per satisfer totes les necessitats: la nostra oferta inclou màsters, postgraus, bootcamps tecnològics i short tracks de curta duració".

El valor de la proximitat

Techma Business School neix amb la missió de donar servei al teixit empresarial tarragoní, un mercat amb una demanda important que fins havia de recórrer a les escoles de negoci de Barcelona per satisfer les seves necessitats en aquest àmbit. "Serà el nostre mercat prioritari, tot i que no l'únic", apunta Alba Campos, que posa en valor que "la proximitat és important, tindrem un diàleg permanent amb les empreses i sectors del nostre entorn per donar una resposta a mida de les seves necessitats específiques".

El 19 d'octubre, presentació en societat

Techma Business School es presentarà en societat el proper 19 d'octubre en un acte al Tecnoparc de Reus que convocarà a la plana major empresarial i institucional de la demarcació de Tarragona. La directora general, Alba Campos, posa el focus en què "volem ser un epicentre de networking per establir sinergies i aliances i aportar així el nostre gra de sorra per fer més competitiu el territori i les seves empreses".

Notícies relacionades