Movertis accelera el seu creixement i inaugura seu a Madrid

L’empresa tarragonina reforça la seva aposta pel talent incorporant nous perfils al seu equip

Redacció / Tarragona

La tecnològica Movertis, membre de Clúster TIC Catalunya Sud, acaba l'exercici 2021 amb nous projectes d'expansió, obrint una nova oficina a Madrid i incorporant nous perfils al seu equip. Especialistes en software de mobilitat, compten amb més d'un miler de clients arreu d'Europa.

La tecnològica tarragonina Movertis, líder en software de mobilitat, continua amb el seu procés d'expansió i acaba 2021 obrint una nova oficina comercial a Madrid que els permetrà atendre nous projectes destacats. L'empresa té la seva seu principal al Port Tarraco i es troba en un moment de creixement. En aquest sentit, ha iniciat també el procediment per incorporar nous perfils professionals al seu equip format per una trentena de persones.

L'empresa, fundada per Pablo Mazón l'any 2009, està especialitzada en solucions personalitzades de localització GPS i mobilitat per al control de flotes i optimització de processos empresarials. Actualment compta amb més d'un miler de clients a tota Europa i continua treballant per oferir solucions tecnològiques que permetin un control exhaustiu de les flotes en temps real. Això, segons Movertis, ha de permetre un major control dels costos operatius en un moment en el qual els marges són cada cop més ajustats per al sector del transport de mercaderies.

Des de la tecnològica també apunten a tres factors essencials en el futur d'aquest sector: la intel·ligència artificial en la presa de decisions supervisada per humans, la conducció semi autònoma i vehicles amb telemàtica de sèrie a la que empreses de software es puguin connectar per utilitzar les dades.

Movertis és membre del Clúster TIC Catalunya Sud des de la seva fundació i és una de les més de seixanta empreses que actualment conformen l'entitat. Des del TIC Sud es manté el compromís de treball constant per posicionar la Catalunya Sud com un Hub Tecnològic de referència a Europa i, en aquest sentit, les empreses del sector TIC del territori compten amb tot el suport del Clúster en el seu procés d'expansió.

Notícies relacionades