Toni Orensanz, Anna Punsí, Manel Alias i Sandra Balsells participen en una nova edició de l’Experiència de Periodista

El cicle de conferències està inclòs al conveni de col·laboració entre el Col·legi de Periodistes i Repsol

El president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Esteve Giralt, i el responsable de Comunicació i de Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, durant la signatura del conveni.
Redacció / Tarragona

Els periodistes Toni Orensanz, Anna Punsí, Manel Alias i Sandra Balsells participaran en la tretzena edició del cicle de conferències Experiència de periodista, que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona.

L'escriptor, periodista i guionista prioratí Toni Orensanz inaugurarà el cicle dilluns 21 de febrer; el següent dilluns, 28 de febrer, serà el torn de la periodista del Crims Anna Punsí; el 7 de març, hi participarà l'excorresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Rússia, Manel Alias; i el punt i final del cicle el posarà, el 14 de març, la fotoperiodista Sandra Balsells, la càmera de la qual ha estat testimoni de moments claus de la història, com els esdevinguts a la Guerra dels Balcans.

L'objectiu del cicle de conferències és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l'abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d'informació pública. Aquest cicle es du a terme des de l'any 2009 i només es va haver d'interrompre l'any passat, quan la pandèmia va obligar a suspendre'l.

El cicle ha comptat amb la participació de Xavier Graset, Josep Capella, Ferran Espasa, Josep M. Martí, Pilar Aymerich, Joan Salvat, Milagros Pérez Oliva, Jordi Basté, Pepe Baeza, Josep Cuní, Rosa M. Calaf, Xevi Xirgu, Llibert Teixidó, Màrius Serra, Carles Capdevila, Rafael López-Monné, Raquel Sans, Antoni Coll, Ramon Besa, Fàtima Llambrich, Antoni Bassas, Josep Martí Gómez, Sergi Vicente, Cristina Puig, Xavier Aldekoa, Toni Clapés, Ramón Lobo, Joaquín Luna, Yolanda López, Ernesto Ekaizer, Mònica Terribas, Victor Amela, Esther Vera, Joel Mestre, Jordi Borràs, Patrícia Plaja, Jordi Baró, Joan M. Pou, Laura Rosel, Ricard Torquemada, Carlos Enrique Bayo, Emilio Morenatti, Danae Boronat, Anna Surinyach i Txell Feixas.

Les conferències es duran a terme a les 19.00 hores a l'Antiga Audiència de Tarragona (Pl. del Pallol, 1-3). L'entrada és lliure. Reedició del conveni entre el Col·legi i Repsol L'activitat s'emmarca en l'acord de col·laboració entre la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i Repsol, consistent en diferents accions de comunicació d'interès pels periodistes i la societat en general, així com d'altres més específicament dirigides als col·legiats tarragonins.

En aquest sentit, l'acord, iniciat l'any 2013, estableix el finançament per part de Repsol de la tretzena edició de l'Experiència de Periodista, que inclou la inserció de baners publicitaris a diversos mitjans i l'edició de material gràfic de les conferències; l'organització d'una jornada de caràcter formatiu sobre temes tècnics; el mecenatge de tres de les categories del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer i el suport econòmic a l'APP de convocatòries de premsa del Camp de Tarragona, ConvoAPPTGN.

El president de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Esteve Giralt, i el responsable de Comunicació i de Relacions Externes de Repsol a Tarragona, Josep Bertran, han oficialitzat avui la reedició, per desè any consecutiu, d'aquest compromís de col·laboració.

Notícies relacionades