AXA Carles Armengol premia als seus clients amb vals de compra

Els bons de 25 euros es poden utilitzar a tots els establiments d’El Tomb de Reus

Redacció / Reus

Assegurances Armengol, amb una trajectòria de trenta anys en el món de les assegurances situada al carrer d'Antoni Gaudí, 66, de Reus, ha començat a distribuir entre els seus clients vals de compra per gastar als establiments d'El Tomb de Reus.

L'empresa, en una primera remesa, ha destinat una suma de 3.000 €, repartits en 120 TOMBS, vals de compra per valor de 25 €, destinats íntegrament als establiments associats a El Tomb de Reus. La campanya té com a objectiu obsequiar els seus clients, tot i que, més enllà de la seva pròpia naturalesa, es tracta d'una acció de suport al comerç de proximitat, impulsada amb la col·laboració d'El Tomb de Reus.

L'entitat comercial s'encarrega del programa de control dels TOMBS, la gestió del pagament als establiments i la producció dels mateixos vals. El funcionament d'aquests vals, que El Tomb ha usat darrerament, com un dels premis en les seves campanyes, és similar als ja coneguts Bons Reus, però amb un funcionament encara més senzill.

Cada TOMBS incorpora un QR únic, que permet als clients, sense necessitat d'identificar-se, canviar-los. Tampoc hi ha una compra mínima, sinó que cada usuari podrà beneficar-se d'aquests vals bescanviables presentant-los directament als diferents establiments de comerç, hostaleria, bellesa i serveis d'El Tomb de Reus. Es poden consultar els establiments adherits al web d'El Tomb: https://eltombdereus.com/establiments/

Des d'El Tomb celebren aquesta iniciativa absolutament beneficiosa per l'economia local i que posa de manifest els valors i principis de l'empresa d'en Carles Armengol. Una aposta que l'entitat valora com a positiva per a "la sostenibilitat i cura del medi ambient, pel consum responsable i per la conservació del territori i l'ànima de la ciutat" i que esperen que "sigui imitada per altres empresaris".

Notícies relacionades