Salut i Treball referma el vincle amb la Cambra de Comerç de Reus com a empresa patrocinadora de la corporació

Continuarà donant suport a les activitats de formació, assessorament i emprenedoria i la creació d'empreses, entre d'altres activitats de la corporació

El president de la Cambra i el director de Salut i Treball han rubricat la col·laboració mútua. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

El president de la Cambra de Comerç de Reus, Isaac Sanromà, i el director general de l’empresa Servei de Prevenció de Riscos Laborals, Salut i Treball, Paco Lari, han rubricat el conveni que manté l'esperit de col·laboració que mantenen des de fa anys amb voluntat de cooperar en benefici de les empreses de la demarcació.

En aquesta línia Salut i Treball continuarà patrocinant les activitats de formació, assessorament i emprenedoria, la creació d'empreses i alguns dels operatius de referència de la corporació. És el cas dels “Esmorzars Cambra” que, de manera periòdica, s'organitzen amb l'objectiu d'aprofundir en aquelles qüestions que són d'interès pel teixit empresarial. I també els Premis Cambra que serviran, un any més, per reconèixer a les principals empreses de casa nostra. La gala de lliurament de Premis es realitzarà enguany el dijous 12 d'abril a l'auditori Antoni Gaudí de firaReus.

Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, és un Servei de Prevenció Aliè degudament acreditat i amb reconeguda experiència per tal d'oferir, amb les màximes garanties, un servei acurat en el camp de les àrees preventives de seguretat, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia i medicina del treball.

Els serveis específics pel sector de la construcció es centren en la formació segons el conveni, la coordinació de seguretat a les obres i l’elaboració de plans de seguretat. El foment d'hàbits saludables a les empreses fan de Salut i Treball un referent i complementen la seva vocació d'atenció integral i, també, de consultoria.

El seu equip de professionals opera al conjunt de l'Estat des de Tarragona, Reus i Barcelona, amb una organització multidisciplinària orientada al client.

Notícies relacionades