Etecnic aposta per Reus com a centre d’operacions amb noves oficines a la ciutat

Són un dels operadors de referència en mobilitat elèctrica a nivell estatal

Redacció / Reus

L'empresa, especialista en energia sostenible i mobilitat elèctrica, acaba d'estrenar noves oficines a la ciutat de Reus on han recuperat un edifici emblemàtic del Passeig Sunyer. El nou espai permet a Etecnic crear un espai únic a la ciutat, on conviuen el talent, la innovació, tecnologia i digitalització de la mobilitat. Gestionen més de 3.000 punts de recàrrega de vehicles elèctrics en set països i amb més de 700.000 usuaris registrats.

L'empresa reusenca Etecnic manté la seva aposta per la ciutat de Reus com a centre d'operacions mentre continua amb el seu procés de creixement nacional i internacional. Etecnic ajuda a impulsar l'electrificació d'empreses i entitats públiques, així com a millorar l'experiència els usuaris i usuàries de vehicles elèctrics.

Amb més de 700 projectes realitzats, compten amb 3.000 punts de recàrrega a Espanya, Romania, Polònia, Regne Unit, Portugal, Colòmbia i Xile. Etecnic ofereix serveis integrats de consultoria, enginyeria, instal·lació, operació i manteniment; així com producte propi per la gestió de punts de recàrrega EVcharge, amb plataforma control i App per a facilitar a l'usuari la cerca i la càrrega del seu vehicle de manera ràpida i còmoda.

L'empresa s'ha convertit en un referent de servei d'infraestructura de recàrrega de vehicles elèctrics amb més de 700.000 usuaris registrats. El projecte d'Etecnic començava al 2010 a les oficines de Redessa i aquest 2023 han fet un pas més amb la posada en marxa de les seves noves oficines a l'antiga fàbrica d'aliments de Josep Baget al Passeig Sunyer de Reus. Es tracta d'un edifici de 1911 projectat per l'arquitecte Pere Caselles, que entre 1969 i 2012 va ser centre d'emmagatzematge i comercialització de calçat amb l'empresari Josep Bastida.

Més d'una dècada després, i després d'una rehabilitació realitzada pel despatx d'arquitectura Espai Blanch de Reus, l'edifici cobra vida novament i acull a un equip de quaranta professionals. Les noves oficines ocupen 226m2 i segons Jorge Ríos, CEO d'Etecnic, "enforteixen el vincle amb el territori i ens permeten crear un espai únic a la ciutat, on conviuen el talent, la innovació, tecnologia i digitalització de la mobilitat".

El passat dijous 11 de maig, Etecnic inaugurava oficialment la nova seu, una cita que va reunir a una vuitantena de persones i va comptar amb l'assistència d'Oriol Alcoba, director general d'Indústria del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat Catalunya, Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona i de Carles Pellicer, alcalde de Reus; entre altres personalitats de l'àmbit polític i empresarial de la ciutat.

Notícies relacionades