Obre portes a firaReus ExpoFira Km0

La fira de vehicles matriculats de menys de dos anys amb preus de promoció s'inaugurarà oficialment aquesta tarda

firaReus acull des d'aquest matí Expofira km 0. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

firaReus acull des d’aquest matí la primera fira de vehicles Km 0, en la qual participaran els concessionaris de Tarraco Center, Diselauto Tarraco, Augusta Car, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Nikko Center i Full Traction, que representen les marques Ford, Volvo, Hyundai, Audi, Volkswagen, Nissan, Jaguar i Land Rover. Els vehicles s’oferiran amb descomptes.

La inauguració oficial de la fira es farà aquest dijous a la tarda, a les 17.45 h al recinte firal, i comptarà amb l'assistència del regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, i el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà.

La fira té entrada gratuïta i es podrà visitar fins diumenge, de 10 del matí a 9 del vespre. Durant 4 dies oferirà una amplíssima oferta de vehicles matriculats de menys de 2 anys.

D'entre els més de 500 vehicles hi haurà una gran majoria de km0, que són aquells cotxes completament nous però que ja han estat matriculats i que, per tant, gaudeixen de millors descomptes. També es podran trobar alguns vehicles de gerència i d'altres que s'han fet servir com a vehicles de demostració durant 3 o 4 mesos.

Tots els vehicles que hi haurà a l'ExpoFira Km0 estan revisats i garantits i molts d'ells gaudeixen de fins a 7 anys de garantia.

Notícies relacionades