Expofira Km0, nova aposta de firaReus amb el sector de l'automoció

De l'1 al 4 de març a firaReus, set concessionaris de la demarcació de Tarragona exposaran més de 500 vehicles de km0 en un espai que supera els 3.400 m2

A firaReus s'exposarà una àmplia oferta de vehicles matriculats de menys de 2 anys. FOTO: CEDIDA.
Redacció / Reus

Tarraco Center, Diselauto Tarraco, Augusta Car, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Nikko Center i Full Traction es concentraran durant 4 dies a firaReus per oferir una àmplia oferta de vehicles matriculats de menys de 2 anys. Hi haurà cotxes de les marques que aquests concessionaris representen: Ford, Volvo, Hyundai, Audi, Volkswagen, Nissan, Jaguar i Land Rover; vehicles d'alta gamma i petits utilitaris, a preus reduïts.

D'entre els més de 500 vehicles hi haurà una gran majoria de km0, que són aquells cotxes completament nous però que ja han estat matriculats i que per tant gaudeixen de millors descomptes. Els Km0 no han estat usats i, per tant, no tenen quilòmetres. També es podran trobar alguns vehicles de gerència i d'altres que s'han fet servir com a vehicles de demostració durant 3 o 4 mesos.

Així, es podran trobar utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes, SUV i vehicles 4x4 amb fins a un 40% de descompte. A més, absolutament tots els vehicles que hi haurà a l'ExpoFira Km0 estan revisats i garantits i molts d'ells gaudeixen de fins a 7 anys de garantia.

Des de l'organització de la fira, s'han triat les instal·lacions de firaReus per la facilitat d'accés i aparcament i el gran espai d'exposició, entre d'altres. La fira té entrada gratuïta i es podrà visitar de l'1 al 4 de març, de 10 del matí a 9 del vespre.

Notícies relacionades