L’Hotel Olympus congrega més de 300 persones en un còctel solidari en benefici de la Fundació Rosa Maria Vivar

L’entitat impulsa projectes de recerca per combatre l'Alzheimer i programes de suport a malalts i familiars

Redacció / Salou

L'hotel Olympus Palace de Salou va celebrar un còctel solidari per recaptar fons per lluitar contra la malaltia de l'Alzheimer. Un esdeveniment que ha sumat múltiples ajudes i que van destinades íntegrament a la Fundació Rosa Maria Vivar, entitat beneficiaria sense ànim de lucre i que desenvolupa projectes estratègics que tenen com objectiu contribuir en la prevenció de l'Alzheimer i donar resposta a les noves necessitats de malalts i famílies i que fomenta la recerca i que porta a terme accions divulgatives i de sensibilitat social.  La Fundació ha estat la entitat impulsora del Centre Terapèutic per l´Alzheimer i Unitat de la Memòria del Camp de Tarragona.

Més de 300 persones van assistir a un còctel que ha omplert d'una magnífica atmosfera solidària el rooftop SUMMIT de l'Hotel Olympus Palace. L'acte va comptar amb nombroses personalitats del territori com Àngel Xifré, delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona; l'alcalde de Salou, Pere Granados; l'alcalde de Tarragona, Ruben Viñuales; la regidora de benestar social de l'Ajuntament de Reus, Anabel Martínez; i Gil Cristià, en nom de la propietat de l'Hotel Olympus Palace.

Abans de l'inici del còctel, la doctora tarragonina Clara Vila-Castelar, neuropsicòloga de l'Hospital General de Massachusets i Instructora de l'Escola de Medicina de Harvard va exposar la situació actual de la malaltia de l'Alzheimer, en matèria de prevenció i investigació.

Els assistents van poder assaborir l'excel·lent gastronomia de l'equip de restauració de l'Hotel Olympus Palace. L'acte va comptar també amb la presència del xef amb una estrella Michelin, Pep Moreno, del restaurant Deliranto de Salou. El còctel solidari el va amenitzar musicalment l'artista Philioe Stanton i el DJ Javi Hidalgo.

L'organització del còctel solidari va agrair la presència de les persones assistents, així com d'aquelles persones o entitats que han col·laborat mitjançant la fila zero. I també dels col·laboradors: Hotel Olympus Palace, Teixidó Òptiques, Grup Oliva Motor, Clos Galena, Observatori dels Drets Humans de Catalunya, Estrella Damm, Port Aventura, Parc Samà, Álvarez Catalunya, Pep Moreno, DJ Javi Hidalgo, Philipe Stanton, Vermut Miró, Camara Arrossera Montsià, Borges, Rabassa Arts Gràfiques, Hostatgeria de Poblet, Carbonicas Masquefina, Flashback Salou, Óptica Salas, Nespresso, Brisasol, Coca-Cola, Hermanos López Sánchez, Assolim, Jaume Abras SA, SERHS Alimentació, Pasteleria Buenavista, Luis Colet, Socalmar Exclusives, Lacteos Tarragona, Distribuciones Tachua, Garcimar, Bacardi i Supermercats Michelangelo.

Notícies relacionades