ImpulsCatSud i l’alcalde de Tarragona exploren fórmules de col·laboració en el context de la Regió Metropolitana

Rubén Viñuales es mostra receptiu a la proposta de l'entitat de canalitzar la col·laboració publicoprivada en matèria de desenvolupament econòmic i competitivitat

Redacció / Tarragona

El president d'ImpulsCatSud Regió del Coneixement, Miquel Maria Aragonès, acompanyat per Jordi Colet, director general de l'empresa Proacit, associada a l'entitat, han presentat aquest matí els projectes d'ImpulsCatSud a l'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, que ha assistit a la reunió acompanyat de Nacho Garcia, 4t Tinent d'Alcalde del consistori tarragoní.

Durant la trobada, els representants d'ImpulsCatSud han manifestat a l'alcalde de Tarragona el seu suport al projecte de crear la Regió Metropolitana de Tarragona, impulsat conjuntament per Viñuales, l'alcaldessa de Reus Sandra Guaita i altres municipis del Camp de Tarragona i han posat el focus en la necessitat que aquest futur organisme tingui molt en compte les necessitats del territori en l'àmbit del desenvolupament econòmic i la competitivitat.

Miquel Maria Aragonès ha recordat que "des d'ImpulsCatSud defensem la creació d'un espai que canalitzi la col·laboració publicoprivada en temes com la captació d'inversions, el talent o l'energia, entre d'altres, que s'han d'abordar des d'una perspectiva supramunicipal". Aragonès considera que "en aquest sentit, la Regió Metropolitana és una gran oportunitat" i ha ofert ImpulsCatSud com al col·laborador que articuli "la necessària participació del teixit empresarial en aquest repte del nostre territori".

Per la seva banda, l'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha posat en valor "la importància que té la col·laboració publicoprivada i la necessitat de compartir i afrontar reptes comuns entre institucions i organismes com ImpulsCatSud Regió del Coneixement. Tots hem de sumar i més en àmbits com l'econòmic i la competitivitat que té i ha de seguir tenint el nostre territori".

Notícies relacionades