Acord de col·laboració entre el CAT i la Selva del Camp per gestionar les noves instal·lacions hídriques del municipi

El Consorci s’encarregarà de l’ús, manteniment i conservació de la infraestructura que nodreix d’aigua el nou dipòsit de 1.000 m³ de la Selva del Camp

Redacció / La Selva del Camp

El Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) i l'Ajuntament de la Selva del Camp han signat, aquest divendres a la tarda, un conveni de col·laboració per assegurar el correcte ús, manteniment i conservació de les noves instal·lacions hídriques del municipi. El document contempla la cessió mútua de les infraestructures destinades al subministrament d'aigua potable en alta.

D'aquesta manera, el consistori cedeix al CAT l'ús dels elements compresos entre l'arqueta de connexió al Ramal de la Selva fins a la caseta d'arribada de l'aigua al nou dipòsit de 1.000 m³. Es tracta d'una infraestructura de nova construcció per la qual podrà arribar a fluir un cabal de 2.500 m³ al dia, ampliable fins a 2.800 m³ en cas de necessitat amb la dotació de reserva. El Consorci, per la seva banda, es compromet a facilitar les canonades i elements auxiliars del traçat original del Ramal de la Selva del Camp al respectiu ajuntament perquè aquest els destini, si escau, a subministrar aigua potable en baixa. Així doncs, serà el consistori selvatà el responsable del manteniment i conservació d'aquestes instal·lacions.

El President del Consorci d'Aigües de Tarragona, Joan Alginet, s'ha mostrat satisfet per l'acord entre el CAT i l'Ajuntament de la Selva del Camp perquè "aquest conveni de col·laboració és sinònim de garantia. Amb les noves instal·lacions, la Selva es nodrirà íntegrament d'aigua del CAT i això significa que distribuirà al seu veïnat un bé de qualitat. També és sinònim d'estabilitat en el subministrament, un fet que ens enorgulleix tenint en compte que es tracta d'un dels municipis més històrics del Consorci".

La signatura del document s'ha dut a terme a les instal·lacions de l'Ajuntament de la Selva del Camp i ha comptat amb l'assistència del President del CAT, Joan Alginet, el director-gerent del Consorci, Josep Xavier Pujol, i l'alcalde del Municipi, Josep Masdeu.

Notícies relacionades