L’AEDT suma 1.000 € en favor de les Beques Rosó Teixell al sopar de Nadal de l’entitat

L’esdeveniment ha tingut un caràcter marcadament solidari

Un moment de l'esdeveniment, que va tenir lloc a la Casa Joan Miret de Tarragona.
Redacció / Tarragona

L'Associació d'Empresàries i Directives de Tarragona (AEDT) ha celebrat el seu tradicional sopar de Nadal on s'hi han aplegat sòcies, col·laboradores, patrocinadors, amigues i amics de l'entitat tarragonina. Un esdeveniment àgil, dinàmic, festiu i marcat per un esperit clarament solidari. El sopar ha servit per sumar esforços en benefici de les beques Rosó Teixell, projecte encapçalat pel Rotary Club de Tarragona Tarraco August, i al que s'hi ha adherit l'AEDT.

Ana Ibars, presidenta de l'AEDT ha volgut subratllar en el seu discurs de benvinguda «l'orgull de que cada cop hi hagi més dones empoderades que volen formar part de la nostra comunitat, on tenim un centenar de sòcies» i ha afegit que «ens agrada fer-nos valdre davant de la societat, construint i teixint ponts perquè la nostra veu s'escolti cada vegada més alt. Juntes sumem per créixer».

Durant la seva intervenció, Ana Ibars ha posat en valor les sinèrgies aconseguides amb Jordi Carnero, president del Rotary Club de Tarragona Tarraco August, i a qui han acompanyat les rotaries Virginia Morcillo i Maria Mercè Martirell, per recaptar fons per oferir beques a estudiants del grau universitari de Medicina, amb l'objectiu de potenciar la formació professional de les dones, facilitant així i millorar l'autonomia personal. Les beques reben el nom de Rosó Teixell, doctora especialitzada en ginecologia i obstetrícia, i que ha treballat gran part de la seva vida en hospitals destacats de Tarragona. Es van recollir 1.000 euros per formalitzar una beca.

Durant el sopar de Nadal de l'AEDT s'ha pogut brindar amb el 'Cava amb Cor', unes bombolles solidaries i per les que cada ampolla consumida, 2 euros ajuden a Caritas.

El sopar de Nadal de la AEDT ha tingut moments molt significatius, durant l'esdeveniment s'ha donat a conèixer que Meritxell Ruiz y Lola Ruiz, s'incorporen a la junta directiva liderada per Ana Ibars. L'AEDT ha emocionat als assistents a la Casa Joan Miret, amb l'homenatge que han rebut Montse Bes i Olena Tokarenka, sòcies molt significatives d'una entitat que el 2024 celebrarà el seu 9è aniversari.

23-F de 2024 Gala de Reconeixement a directives i empresàries

Ana Ibars ha desvetllat que l'agenda de l'any vinent per l'associació que presideix, conjuntament amb les seves companyes de junta, tindrà un dia molt assenyalat en el calendari. Serà el divendres 23 de febrer, quan es portarà a terme la primera edició dels Premis AEDT a les dones directives i empresàries de les comarques de Tarragona.

Notícies relacionades