Etecnic gestionarà els punts de recàrrega en aparcaments de Núñez i Navarro

L’acord preveu que l’empresa de Reus, un referent a l’Estat en mobilitat elèctrica, operi inicialment 31 punts de recàrrega a Barcelona

Redacció / Reus

L'empresa reusenca Etecnic ha arribat a un acord amb Núñez i Navarro (NN) per externalitzar la instal·lació, gestió, operació i manteniment dels punts de recàrrega ubicats als seus aparcaments de Barcelona. Etecnic és una empresa de referència a l'Estat en aquestes instal·lacions.

L'empresa integra tots els serveis: consultoria del projecte, obra civil, instal·lació i posada en marxa, plataforma de gestió pròpia amb EVcharge (EVcharge Manager i APP per a usuaris), manteniment i teleassistència 24/7, un servei d'atenció al client amb formacions sobre la plataforma EVcharge i producció de comunicacions per als seus usuaris.

Consolidat com a tercer operador a Espanya, Etecnic va néixer a Reus (Tarragona) el 2015 i manté a Catalunya la seva seu. Des de la seva creació ha reduït més de 23.000 tones de CO2 i lliurat més de 27.900.000 kWh. L'acord suposa la gestió com a punt de partida de 31 punts de recàrrega inicials, ja operatius. En els pròxims mesos, Núñez i Navarro ampliarà el nombre d'aparcaments amb estacions de recàrrega en el centre de Barcelona. Aquesta iniciativa forma part d'un esforç per oferir una xarxa extensa de punts de càrrega, millorant així el servei per als usuaris.

El Grup NN s'enfoca a ser àgil i accessible, atenent les necessitats dels qui visiten Barcelona per negocis o turisme en zones amb molt de trànsit. El compromís de la companyia és proporcionar localitzacions apropiades i ben connectades, posant el seu èmfasi a respondre a les demandes reals de les persones. Aquest enfocament s'alinea 100% amb Etecnic, la plataforma pròpia del qual i APP per a usuaris EVcharge compta amb més de 700.000 usuaris registrats i disposa de més de 10.000 punts de recàrrega d'accés públic a Espanya, Portugal, el Regne Unit, Polònia, Romania i Colòmbia.

Ramona Martínez, directora general d'Etecnic explica: "Des del primer moment, vam tenir una gran connexió amb Núñez i Navarro perquè, igual que en Etecnic, es centren en les persones i en com es mouen. Un exemple clar és la nostra App EVcharge. És senzilla i pràctica; permet a tothom trobar on carregar, fer-ho i pagar, ja siguis una persona individual o una empresa amb molts vehicles" i afegeix sobre la proposta de valor: "Ha estat un gran pas per a Etecnic, especialment en el sector dels aparcaments urbans. Amb la plataforma EVcharge, els aparcaments digitalitzen la gestió dels carregadors i atrauen a un segment de conductors que va en augment any rere any. Creu fermament que aquest acord és un pas endavant on la tecnologia facilitarà la vida de milers de persones".

Sobre Etecnic, des de Núñez i Navarro es valora el seu servei personalitzat i eficient, tant en el que es refereix a la instal·lació com al manteniment. Aquesta col·laboració garanteix l'òptim funcionament dels punts de recàrrega, oferint tranquil·litat i seguretat a tots els usuaris, siguin particulars o de flotes de vehicles. Aquesta garantia és clau per a Núñez i Navarro, que s'ha centrat en oferir solucions de mobilitat més eficients i sostenibles a Barcelona, contribuint així a millorar l'entorn on viuen les persones.

Notícies relacionades