Salut i Treball formalitza la seva aliança amb el Hub FoodTech & Nutrition

L’empresa de prevenció de riscos laborals s’incopora com a patrocinador del programa d’impuls tecnològic al sector agroalimentari

El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, amb el director general de Salut i Treball, Paco Lari.
Redacció / Reus

L'empresa de prevenció de riscos laborals Salut i Treball aposta per la iniciativa del Hub FoodTech & Nutrition pel seu component vinculat a l'alimentació i els hàbits saludables, que milloren la salut de les persones.

 

El Hub FoodTech & Nutrition comptarà amb el patrocini de l'empresa de prevenció de riscos laborals, Salut i Treball, durant aquest 2024. L'acord arriba després que des de les dues parts s'hagi constatat l'interès en promoure la salut i la millora de la qualitat de vida de les persones. L'empresa, amb seu a REDESSA Tecno, comptarà amb presència als diferents esdeveniments organitzats des del Hub Foodtech & Nutrition i contribuirà a la difusió de la seva activitat; alhora que des del Hub es facilitarà informació dels serveis de Salut i Treball que puguin ser d'interès per les empreses adherides. 

El regidor de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha explicat que "l'acord amb l'empresa Salut i Treball permet al Hub continuar creixent en un dels seus eixos de treball: el de la promoció dels hàbits saludables. Així, continuem sumant sinergies entre empreses amb els mateixos valors que es promouen des del Hub".

De la seva banda, el director general de Salut i Treball, Paco Lari,  ha assenyalat que "a Salut i Treball portem gairebé una dècada treballant a favor dels valors i les accions associades al foment i la cura per la salut en l'àmbit laboral, com a estratègia per afavorir la cohesió dels equips, el benestar físic i emocional de les persones, l'assoliment dels objectius a les organitzacions i la millora de la productivitat". I afegeix que "amb aquest acord posarem tota la nostra experiència al servei del Hub FoodTech & Nutrition".

Notícies relacionades